Om meg

Hva kan jeg si om meg selv? Thomas Anthun Nielsen het jeg da jeg ble døpt, og har vel beholdt det navnet i noen-og-tredve-år. Stand Up komiker, magasinredaktør, fotograf, foredragsholder, skuespiller og samfunnssynser. Jeg er en kar som nekter å bli voksen. En av fordelene med å være en mann. Ellers prøver verden å gjøre meg til en voksen mann ved å gjøre meg til redaktør for Megafon, et magasin som selges av vanskeligstilte på Vestlandet. Jobbet i NRK P1 fra 1. august 2011 til 1. april 2012. Der var jeg programleder for NRK Hordaland og utegående reporter med ansvar for humoristiske innslag for Synnøve Svabø i Nitimen. Nå er det tilbake med nytt mot i Megafon.

«Hvorfor vi stoppet deg? Det er vel fordi du kommer alene og ser litt løgen ut!» (Sitat: En toller på Sola flyplass etter 40 timer på reise)

Ellers så har jeg lyst å fortsette som standupkomiker og har fått gleden av å stå på forskjellige scener rundt om i verden. Til slutt kan jeg si at jeg også tar bilder som jeg elsker å dele med dere alle, i tillegg til rare tanker som dukker opp helt uten forvarsel.

5 thoughts on “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s