Booking

Trenger du hjelp?

«En av de tingene du arvet etter din mor er snakketøyet» (sitat: familien min.)

Jeg har erfaring fra flere, ulike områder. Har jobbet i NRK P1, både som programleder og utegående reporter. I Radio 1 og Radio Energy som plateprater, jeg har laget Tidig Podcast sammen med Christoffer Andreas Dedekam Schelderup i 3,5 år, 5 år som speaker for Ulriken Eagles, jeg har vært konfransier under Lost Weekend festivalen i tre år på rad, konfransier på Utkant-festivalen, foredragsholder i 6 år, skuespiller i 3 år (bla. Annie musikalen og ANNO på NRK1 i 2015) og Stand Up komiker i 5 år. I tillegg har jeg holdt en rekke foredrag om arbeid og motivasjon gjennom mitt virke som redaktør for Gatemagasinert Megafon og som styremeldlem i den ruspolitiske tenketanken Fønix. Er det noe jeg kan hjelpe deg med for å gjøre ditt arrangement bedre er det bare å ta kontakt,

Ta kontakt med meg så får vi det til.

Send meg en e-post. thomasanthun@gmail.com eller ring på 908 97 954. Du kan også ta kontakt med Bengt Ståle Tvedt i Humorkollektivet.

Under kommer det litt tilbakemeldinger jeg har fått fra firmaer underveis:

Norsk Folkehjelp fyller 75 år i år, Thomas hadde tatt på seg å være auksjonarius på festen vår. Vi visste fra før at Thomas var full av god, lun humor og at han har et stort hjerte, noe vi på alle måter fikk bekreftet på festen! Nå vet vi i tillegg at han er en god kremmer. Så tusen takk Thomas for at du gav jubileumsfesten vår et realt løft. Sjelden har jeg fått så mange gode tilbakemeldinger på en slik samling.

Vi anbefaler Thomas på det varmeste i så vel festlige som i alvorlige lag –egentlig til å gjøre hva som helst.

Jorge Dahl

Leder Norsk Folkehjelp Bergen

Norsk Folkehjelp

Adecco Bergen har benyttet Thomas Anthun Nielsen som konferansier og komiker til vår årlige lutefisk middag på Bellevue restaurant.

Vi hadde en meget hyggelig aften og opplevde Thomas som en profesjonell og dyktig komiker og konferansier.  Han er I tillegg lett å samarbeide med både under planlegging og selve gjennomføringen.

Vi anbefaler ham gjerne til andre bedrifter som skal ha underholdning til sitt arrangement.

Helge Dyrøy

Salgssjef General Staffing Norge

Adecco Bergen

Utkant har de siste årene brukt Thomas Anthun Nielsen som fast konferansier under den årlige Utkantfestivalen. Han er det perfekte bindeledd mellom musikken og publikumet vårt. Thomas er en meget omgjengelig fyr og skaper godstemning og latter overalt han ferdes på festivalområdet vårt.

Viggo Randal, Festivalsjef

Utkant Festivalen

Sportsklubben Brann bruker Thomas Anthun Nielsen under hver hjemmekamp, som konfransier og komiker i Bakrommet Pub og i våre VIP-områder. Han er samarbeidsvillig, stiller opp og vi får meget gode tilbakemeldinger fra spillere, staben og ikke minst publikum som liker at Anthun Nielsen skaper stemning før og under kampene våre på Stadion.

Jan-Petter Bratland, Arrangementssjef

Sportsklubben Brann

Bymuseet i Bergen har brukt Thomas Ahthun Nielsen som programleder for debattmøte på Litteraturhuset. Thomas er en svært kunnskapsrik og engasjert person som med kloke spørsmål og et humoristisk skråblikk skaper samtaler som åpner opp for innsikt og refleksjon.

Arnfinn Stendahl Rokne

Bymuseet i Bergen

Vi brukte  Thomas Anthun Nielsen på sommerfest for alle ansatte på AMFI Askøy, vi var inne en hektisk periode, ba ham egentlig styre hele showet både som konferansier og komiker noen han taklet meget bra, vi oppdaget kjapt at vi kunne senke skuldrene og nyte festen, han skapte en god stemning blant våre ansatte og vi fikk mange  gode tilbakemeldinger på ham!

Ann Kristin Bjerkved , Senterleder. 

AMFI Askøy Senter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s